Porridge cu fructe eco pentru copii 250g
PASTE TAGLIATELLE ECO DIN GRAU SPELTA INTEGRAL 500 G
Cod: 4024297060581
PASTE TAGLIATELLE ECO DIN GRAU SPELTA INTEGRAL 500 G
Ingrediente: faina integrala GRAU spelta** (un tip de grau).* din agricultura ecologica. ** din productie biodinamica (Demeter). Poate contine urme de OUA.
Timp de fierbere: 6-8 minute.
Valori nutritionale / 100g : valoare energetica 1461 kJ/ 345 kcal, grasimi 2,5 g, din care acizi grasi saturati 0,5 g, carbohidrati 63,5 g, din care zaharuri 2,6 g, proteine 12,9 g, sare 0,01 g.
-
Certificare ECOINSPECT in Romania
-
Livrare oriunde in Romania (24 - 48 de ore pentru produsele aflate in stoc)
Informații despre produs „Tagliatelle, speltă integrală, 500 g”
Particularitati
De mai bine de 30 de ani, spelta Demeter pentru pastele de spelta Naturata provine de la o asociație de producători Demeter cu aproximativ 25 de fermieri din Alb șvab din Baden-Württemberg. Acordurile timpurii privind cantitățile, prețurile echitabile și angajamentele de cumpărare de încredere garantează fermierilor o bază economică pentru afacerea lor. Cantitățile necesare de cereale sunt convenite înainte de însămânțare, astfel încât rotația culturilor să poată fi adaptată în consecință. Condițiile de sol și vremea din jurul Alba șvabei sunt ideale pentru tipurile tradiționale de speltă, care conferă pastele Naturata un gust fin, de nucă. Uzina de procesare unde se fac pastele este la doar câțiva kilometri distanță. Rutele scurte de transport precum și producția după criterii biodinamice stricte contribuie la protecția resurselor naturale. În plus, Naturata, împreună cu myclimate, compensează emisiile de CO2 care apar în timpul fabricării și transportului pastelor și ambalajelor.
Utilizare
Pastele de spelta Naturata sunt ideale pentru preparate cu paste, caserole și salate. Datorită gustului lor fin, de nucă, se potrivesc de minune cu sosurile de roșii, bolognese și smântână.
Fabricatie
Pentru prepararea aluatului, faina integrala de spelta se amesteca continuu cu apa de baut si se framanta pana se ajunge la consistenta dorita pentru a presa aluatul prin formele corespunzatoare. Uscarea treptată asigură că umezeala nu este îndepărtată prea repede din tăiței și că se creează o suprafață frumoasă. În funcție de formă, uscarea are loc la 70 °C până la 100 °C.
Produs in Germania Naturata AG D-71672 Marbach DE-OKO-007, www.naturata.de. Certificat DE-OKO-006, Agricultura EU-/Non-EU.Distribuitor: SC MANAGIS SERV SRL Cj-Napoca, Carpati, nr.20, Certificat RO-ECO-008 www.managisbio.ro;0755541271