visibility

Mix pentru paine de seminte 250 gr, fara gluten

Alimente fără gluten

Mix pentru paine, FARA GLUTEN, FARA DROJDIE, FARA FAINA.
Preparare usoara. Digerabilitate crescuta.

  • Nou,
16,36 lei
Livrare in: 24-48h
cu TVA
(2 Produse)
Cantitate

  Certificare ECOINSPECT

in Romania

  Livrare oriunde in Romania

24 - 48 de ore pentru produsele aflate in stoc

Pentru prepararea painii de cereale avem nevoie de:
Mix pentru paine din cereale 250 g
Sare 6 g
Miere 20 g
Ulei 20 ml
Apa 230 ml

Metoda de preparare:
Dizolvati 20 g de miere in 230 ml de apa, intr-un bol mare (apa nu trebuie sa depaseasca 30°C). Dupa ce mierea este complet dizolvata, adaugati 20 ml de ulei. Adaugati mix-ul pentru painea din cereale impreuna cu sarea. Amestecati bine. Turnati aluatul in tava pregatita (ideala de 20 cm lungime). Lasati-o sa stea la temperatura camerei timp de 45 de minute. Coaceti in cuptorul preincalzit primele patru minute la 250°C. Apoi reduceti temperatura la 180°C si coaceti inca 60 de minute.


Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten, seminte de floarea-soarelui, linte germinata (16%), mei expandat, seminte de in, fibre vegetale, seminte de dovleac, legume uscate (praf de rosii, ceapa, usturoi, boia de ardei iute), sare, aroma, condimente (ardei dulce, cimbru, maghiran, busuioc , oregano), extracte de condimente.

Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs:

Valoare energetica:                         1945 kJ/458 kcal
Grasimi:                                                20 g
 - din care acizi grasi saturati:  2,1 g
Carbohidrati:                                          48 g
  - din care zaharuri:                                  2,2 g
Fibre:                                            12 g
Proteine:                                    17 g
Sare:                                    0,6 g


A se pastra la loc uscat.
 

8595674910165
2 Produse

Referinte specifice