• Seminte de Armurariu Pudra 250g
Seminte de Armurariu Pudra 250g
visibility

Seminte de Armurariu Pudra 250g

Alimente pentru gatit

Seminte de Armurariu Pudra regenereaza tesutul hepatic.

10,71 lei
Stoc epuizat. Revine in cateva zile.
cu TVA
Cantitate


Compozitie:
Pudra de armurariu, obtinuta prin macinarea lenta a semintelor de armurariu pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial.
Foarte bogat in substante flavonoide denumite colectiv "silimarina", care a dovedit in timp proprietati hepatoprotectoare de exceptie din care fac parte: silibina (cantitatea cea mai mare), izosilibina, silidianina, silicristina, taxifolina.

Istoric:
Din cele mai vechi timpuri, pudra de armurariu a fost cunoscuta ca tratament impotriva hepatitei virale A, B si C, steatoza (incarcarea grasa a ficatului), ciroza incipienta, icter, insuficienta/intoxicatii hepatice. Regenereaza tesutul hepatic, puternic detoxifiant, previne efectele adverse ale medicamentelor. Ajuta la restabilirea organismului in caz de intoxicatie alcoolica, maresc capacitatea de aparare la infectii, adjuvant in caz de dischinezie biliara, migrene. Se asociaza preventiv cu medicamente potential hepatotoxice. De asemenea, este un bun galactogog, utilizat de femeile care alapteaza.

Mod de utilizare:
Se recomanda 4 linguri pe zi, se foloseste in cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri, iaurt sau amestecata cu miere.
Ideal pentru sportivi, vegetarieni, vegani, dieta paleolitica.

Prezentare:
250 g

Referinte specifice