visibility

Pudra de Maca 200g

Pulberi

Maca are proprietati nutritive si afrodiziace exceptionale.

  • La reducere!,
39,96 lei

(345,96 lei 1000g)

Livrare in: 24-48h
cu TVA
(3 Produse)
Cantitate

  Certificare ECOINSPECT

in Romania

  Livrare oriunde in Romania

24 - 48 de ore pentru produsele aflate in stoc

Prezentare: 200g

Ajuta la:

Are proprietati nutritive si afrodiziace exceptionale.

Printre beneficiile acestei plante se numara favorizarea fertilitatii, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Deasemenea, frigiditatea si impotenta sunt diminuate, chiar inlaturate cu ajutorul tratamentului naturist. Planta ajuta la reglarea ciclului menstrual, dar una dintre cele mai importante atribute este aceea de a imbunatati calitatea vietii sexuale.

Ajuta memoria si sporeste capacitatea de concentrare. Se poate utiliza si in tratamentul insomniei.

Maca poate vindeca si afectiunile respiratorii, reumatice, artrita, ajutand la asimilarea calciului in oase. Simptomele femeilor ajunse la menopauza se diminueaza, maca actionand atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic.

Maca pulbere organica (Lepidum Meyenii), cunoscuta si ca Ginsengul din Anzi este o planta cu mare valoare nutritiva, fiind un cocteil de vitamine A, B1, B2, B5, B12,C, D si E si oligoelemente: magneziu, potasiu, sodiu, mangan, cupru, fier, etc. Contine de asemenea aminoacizi esentiali si acizi grasi importanti, iar pentru continutul de neegalat in elemente vitale precum proteine, vitamine, carbohidrati, lipide, minerale este considerat un superaliment cu deosebite proprietati benefice persoanelor de ori ce varsta.

Produs certificat ecologic de Soil Association-Anglia.

Ingrediente: maca pudra din agricultura ecologica.

Gramaj: 200g

6423850001135
3 Produse
Managis Bio

Referinte specifice