• Neem pudra 200g
Neem pudra 200g
visibility

Neem pudra 200g

Pulberi

Neem pudra se foloseste ca antiasmatic, antitusiv.

28,73 lei
Stoc epuizat. Revine in cateva zile.
cu TVA
Cantitate


  Certificare ECOINSPECT

in Romania

  Livrare oriunde in Romania

24 - 48 de ore pentru produsele aflate in stoc

Arborele de neem a fost recunoscut de mii de ani ca având proprietăţi de susţinere a sănătăţii. Neem-ul rămâne verde tot timpul anului și crește peste tot în India. Există dovezi că în urmă cu 4500 de ani Neem era deja folosit în vindecare. Numit remediul tuturor bolilor, Neem-ul a fost venerat şi recunoscut ca una dintre plantele cele mai versatile. De la Neem se folosesc toate parțile copacului însă cele mai utilizate sunt frunzele crude sau uscate atât intern cât și extern. Extern, cataplasmă sau în apa de baie, pudra de Neem este foarte benefică pentru o gamă variată de afecțiunii ale pielii, de la infecții până la psoriazis, o serie de studii clinice dovedind că alături de uleiul de cocos pudra de Neem este la fel de eficace ca și cortizonul în tratarea acestei boli. 

Intern pudra de Neem ajută foarte mult sitemul digestiv, ficatul și vasele de sânge și se folosește ca:

- antiasmatic și antitusiv;

- foarte puternic antiviral, antibacterian, antifungic și antihelmintic;

- antiinflamator, antivomitiv, antialergic;

- antilepros;

Chiar şi astăzi, arborele de neem este socotit ca "Dispensarul satului", fiecare parte este cunoscută în a poseda o valoare terapeutică unică.

Deoarece este foarte amar se consumă amestecat în suc de fructe sau smoothie. Consumul zilnic recomandat: 1-2 g de două ori pe zi, pe perioade scurte de timp. Intern nu se recomandă copiilor sub 6 ani, femeilor însărcinate (risc de avort), mamelor care alăptează și persoanelor diabetice, decât cu atentă monitorizare a glicemiei deoarece are ușoare efecte de creștere a nivelului zahărului în sânge.

6426282670689

Referinte specifice