Produs bio garantat fara gluten si fara lactoza, praful de copt ecologic este ideal in toate retetele de patiserie sau cofetarie, pentru cresterea volumului sau stabilizarea albusului.

Ingrediente:

Amidon de porumb*, agent agetifian : crema de tartrat* 24,7% (monopotasiu tartrat), agent de crestere :bicarbonat de sodiu
 

Utilizare:

Incorporati pragul de copt bio in acelasi timp cu faina. Doza de 20g ajunge pentru 500 grame de faina. Se preteaza perfect pentru prajituri, biscuiti, gaufre si in general pentru preparate fara gluten expandate si cu textura lejera.
 

Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina

Caracteristici: produs bio, fara gluten, fara lactoza
Gramaj: 250g

6426282670900
16 alte produse in aceeasi categorie:

Iti recomandam

Produs adaugat pentru comparare.