Faina alba de grau utlizata de preferinta pentru copturi, produse de patiserie si specialitati de paine (paine cu masline … ).
34 produse.
Faina integrala foarte bogata in fibre utlizata de preferinta pentru panificatie sau pentru prepararea painii integrale.
Faina din 5 cereale bogata in fibre si proteine ideala pentru prepararea painii rustice tip “paine de tara”.
Produs excelent pentru preparat mamaliga traditionala. Savuros sub forma de galete gratinate cu sosul favorit sau alaturi de branzeturi. Gata in 10 minute
Bogat in fibre si avand textura fina acest produs bio se utilizeaza pentru prepararea de gnochi, cnele, prajituri cu gris. Gata in 10 minute.
Faina de migdale are un gust delicios.
Faina nuci de cocos este fara gluten.
Faina din pulpa de cocos proaspat culeasa, uscata la temperatura joasa si degresata, cu 100% fibre de cocos.
Praf de copt ECO cu tartar folosit in patiserii si cofetarii.
Produs de tip maia din spelt – stramos al graului care nu a fost modificat genetic, folosita impreuna cu faina de spelt pentru paine rustica.
Drojdie sub forma de fulgi.
Aport de proteine de inalta calitate pentru vegetarieni si vegani.
Produs cu o concentratie unica de proteine, vitamine si minerale este un ingredient nutritiv de exceptie.
Faina de migdale are un gust delicios
Gramaj: 200 gr
Cea mai practica varianta de a prepara o mamaliga rapid (2 minute). Se preteaza atat la mancaruri sarate si dulci: gratinata, fripta in tigaie cu sos tomat, gnochi cu sos tomat, gogosi frantuzesti. Aperitiv alaturi de legume, carne, peste sau salate. Certificat Demeter
Faina bogata in fibre si proteine, cu calitati nutritive deosebite, utilizata la producerea de turte bretone sau paine (in amestec cu faina de grau).
Faina de lupin certificata ecologic, continut foarte bogat de proteine si fibre, poate inlocui oul in diferite produse
- fara amidon
- fara gluten in mod natural
Faina de naut certificata ecologic
- sursa de proteine si fier
- fara gluten
- utilizata la prepararea dulciuri, placinte, choux, pizza, sosuri
Liant cu textura lejera pentru supe si sosuri.
- conținut ridicat de minerale și fibre
- grâu din surse ecologice și comerț echitabil
- preparate cu textură lejeră și pufoasă: brioșe, clătite, sufleuri
- ideală pentru panificație
- bogata in fibre
Fulgi de drojdie de bere, produs natural bogat în oligoelemente (seleniu și crom) și vitamine din grupa B, în special în tiamină.
- proteine de înaltă calitate pentru vegetarieni și vegani
- remediu pentru anemie
- bogată în fibre și proteine
- drojdie inactivă
- asigură îmbunătățirea digestiei
Produs cu o concentratie unica de proteine, vitamine si minerale este un ingredient nutritiv de exceptie.
- putere de coagulare
- adaugă textură
- gust neutru
- versatilă
- o pâine delicioasă de 900g
- hrănitoare, garantat fără gluten
- fără alergenii comuni
- sursa de proteine si fier
- fara gluten
- utilizata la prepararea dulciuri, placinte, choux, pizza, sosuri