Filtre active

Disponibil: 4 In Stoc
Faina fara gluten de orez semiintegral, faina de baza pentru produse de patiserie și paine fara gluten
  • Sursă de energie
  • Garantat Fără gluten.
  • Digestie ușoară
  • Conținut de fibre
  • Aport de proteine
  • Conținut de vitamine B și minerale(magneziu, fier )
  • Versatilitate culinară de la pâine și produse de patiserie, până la sosuri și deserturi
Disponibil: 27 In Stoc

Guma de guar este un agent de îngroșare bogat în proteine, utilizat la prepararea sosurilor, toppingurilor sau produselor de patiserie fără gluten.

  •  ușor de digerat
  • ajută la prevenirea tulburărilor de stomac prin reducerea iritației gastrointestinale
  • stabilizator, poate îmbunătăți textura preparatelor de panificație
  • pentru a îmbunătăți gustul
  • garantat fără gluten
  • bogat în fibre
Disponibil: 25 In Stoc
Mixul de faina fara gluten pentru patiserie este soluția ideală pentru un stil de viață sănătos, fără gluten, având toate ingredientele necesare pentru a pregăti deserturi și gustări gustoase, rapide și sigure.
  • gata de utilizat in patiserie
  • praf de copt și amidon gata incorporat
  • fără gluten
  • fără zahăr adăugat
Disponibil: Stoc epuizat
Paste fără gluten  bio din linte roșie Probios sunt potrivite pentru dietele speciale, dar și o sursă excelentă de nutrienți  o alegere ideală pentru cei care doresc să își diversifice alimentația, alegând o variantă sănătoasă,
  • fără gluten
  • fără zahăr
  • produs vegan
  • conținut ridicat de proteine vegetale și fibre
  • conținut scăzut de carbohidrați
  • ușor de preparat
Adauga in cos
Disponibil: Stoc epuizat
Paste fără gluten bio din năut Caserecce Probios sunt potrivite pentru dietele speciale, dar și o sursă excelentă de nutrienți,  o alegere ideală, sănătoasă pentru cei care doresc să își diversifice alimentația.
  • fără gluten
  • fără zahăr
  • produs vegan
  • conținut ridicat de proteine vegetale și fibre
  • conținut scăzut de carbohidrați
Adauga in cos
Disponibil: 12 In Stoc
Aditiv garantat fără gluten, amidonul de tapioca crește suplețea pâinii și o face mai pufoasă și mai ușor de feliat.
  • Versatil- poate fi utilizat într-o varietate de rețete de pâine și produse de patiserie fără gluten
  • Gust neutru: nu influențează aroma finală a pâinii.
  • Ușor de utilizat: se amestecă ușor cu alte ingrediente și nu necesită o preparare specială
Produs adaugat pentru comparare.