Sirop de arțar ecologic, îndulcitor pentru diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, în muesli și în iaurt.
grad C, origine Canada
îndulcește cafeaua
asezonează în mod agreabil înghețatele și toate tipurile de clătite
Mierea polifloră Nectarul Carpatilor adună tot ce este mai bun din flora spontană a muntilor Transilvaniei.
Rezultată din nectarul mai multor flori, mierea polifloră Nectarul Carpatilor are un buchet generos de gusturi si arome, iar efectele terapeutice ale plantelor se regasesc din plin in aceasta miere. De asemenea, este mult mai bogată în săruri minerale decât alte sortimente de miere.
Zahăr integral din trestie de zahăr bio tip Rapadura ideal pentru patiserie datorită granulozității, deserturi și băuturi, fiind o alternativă perfectă la zahărul rafinat, integrat cu succes într-o dietă echilibrată.
zahăr nerafinat
concentrat bogat in minerale și oligoelemente esențiale
Mierea bio/ecologica de tei Nectarul Carpatilor este produsă de albine din nectarul florilor de tei, flori mici, galbene şi parfumate. Teiul înfloreşte, în pădurile salbatice ale Transilvaniei, începând cu luna iunie şi până în luna iulie.
Zahăr brun nerafinat bio are o aromă distinctă de caramel și o textură care îl face ideal pentru patiserie, deserturi, gratinarea tartelor și băuturi calde
alternativă sănătoasă la zahărul rafinat
obținut din trestie de zahăr cultivată ecologic
conține minerale esențiale, contribuie la o dietă echilibrată
Mierea polifloră Nectarul Carpatilor adună tot ce este mai bun din flora spontană a muntilor Transilvaniei.
Rezultată din nectarul mai multor flori, mierea polifloră Nectarul Carpatilor are un buchet generos de gusturi si arome, iar efectele terapeutice ale plantelor se regasesc din plin in aceasta miere. De asemenea, este mult mai bogată în săruri minerale decât alte sortimente de miere.