• Faina Nuci Cocos Eco
Faina Nuci Cocos Eco
visibility

Faina de Nuci de Cocos Eco 500g

Faina

Faina nuci de cocos este fara gluten.

21,09 lei
Livrare in: 24-48h
cu TVA
(28 Produse)
Cantitate

  Certificare ECOINSPECT

in Romania

  Livrare oriunde in Romania

24 - 48 de ore pentru produsele aflate in stoc

Prezentare Faina Nuci de Cocos 500g

Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui sa încerci acest tip de făină este acela că spre deosebire de făinile de grâu, orz și secară, nu conține gluten. Intoleranța la gluten poate cauza balonare, dureri abdominale, tulburări de tranzit intestinal sau o absorbție deficitară a nutrienților din alimente. De aceea, dacă ai astfel de probleme, poți folosi cu succes făina de cocos ecologică.

Făina de cocos este bogată în fibre alimentare. O lingură cu făină de cocos are 5 grame de fibre, spre deosebire de făina de grâu integrală (0,8 grame de fibre într-o lingură) sau făina albă de grâu (0,2 grame de fibre într-o lingură). În plus, o mare parte din fibrele care se află în făina de cocos sunt insolubile, ceea ce îți dă senzația de sațietate pe o perioadă mai mare de timp, îmbunătățește sănătatea colonului și ajută împotriva constipației. Chiar dacă pare greu de crezut, făina de cocos conține mai multe fibre decât unele fructe și legume.

Făina de cocos eco conține mai multe proteine decât făina de grâu. O porție de 100 de grame de făină de cocos conține 19 grame de proteine, în timp ce făina de grâu, doar 10. Chiar dacă aceste proteine nu conțin toți aminoacizii esențiali pentru organism, ele contribuie la necesarul zilnic de proteine.

O puteti folosi la prepararea prăjiturilor, a aluaturilor pentru tarte, dar și în sosuri sau diferite feluri de smoothie-uri.

Ingrediente: făină din nuci cocos, din agricultură ecologică.

6426282670283
28 Produse

Referinte specifice